måndag 10 januari 2011

Måndag..

I dag har jag validerat kursen handledning och nöjde mig med G. Var så slut att jag faktiskt tackade nej till att försöka skriva VG eller MVG men min lärare tyckte det var bra att jag har insett det att man faktiskt får prioritera lite ibland :)
Känns otroligt skönt att va klar med den kursen och nu börjar nästa kurs onsdag nästa vecka. Funderar dock på att kanske validera Etik och Livsfrågor. Lånade boken på biblan i dag så att jag kan börja läsa igenom den iaf så får vi se hur mkt jag ska jobba den här veckan. Än så länge är det bara imorn. Skulle va såååå skönt att lyckas validera den också. Ska egentligen vara klar i skolan i slutet på juli (åker till Island den 18:e) men validerar jag den nu blir jag klar i slutet på juni :D Hoppas på att bli klar iaf :)

Har bokat boende nu och flyget kommer bokas imorn :) 
http://www.booking.com/hotel/is/bolholt.html?aid=310018;label=is-sv-zIaQxrooK6*PTPa9hI9lhAS4174341190;sid=0b240dae2fc426c2685e7a6a5df4cf5c;checkin=2011-07-18;checkout=2011-07-25#pagination_target Skulle till banken i dag och sätta in pengar på kontot men jag råkade somna :/ Blir en sorts lägenhet men kommer säkert inte va mkt på rummet iaf. Finns sååå mkt att se på Island!! Längtar sjukt mycket ^^

2 kommentarer:

  1. Skönt att klara kursen :) Låter som en bra idé att försöka sig på en till så du blir klar tidigare.
    Kul att det blev boendet som jag hittade :D Kul att kunna hjälpa till! ^^hihi

    SvaraRadera
  2. Ja jag får försöka iaf ^^
    Haha, ja jag hade kollat lite lätt på det innan men blev på nåt sätt mer lockande när någon annan sa det XD hahah

    SvaraRadera