fredag 20 augusti 2010

Irriterad som vanligt..

Nu ringde R, han var tvungen att åka till jobbet en snabbis med kortläsaren så att de kan ha öppet där ute i dag även fast han fortfarande är hemma.
Vi var där i lördags och pratade med cateringen och skulle få en offert, den skulle vi få INOM en vecka. Tänkte att de kanske har väntat på att R skulle komma tillbaka till jobbet eftersom det här är 3:e dagen han är hemma men neeej. När R pratade med catering chefen så hade han inte tid. HAN sa till oss att vi egentligen var sena med att leta lokal så då borde han väl förstå att vi vill ha svar så fort som möjligt så att vi kan hitta ett annat ställe om det behövs!!
R ska ringa dit senare i dag när de kanske har lite mer tid, man tycker ju att han iaf borde kunna maila över det eller ringa då han har bådas mail och mobilnr.

Har nu mailat folkets hus i Ytterby. Får se vad de säger, såg någorlunda fräscht ut där så då om det inte kostar så mkt så kan man ju lägga lite till på att göra det snyggt. Det är iaf fräschare där från början än många folkets hus/bygdegårdar jag har kollat på.
Näe nu ska jag göra kaffe åt min karl tills han kommer hem ^^

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar